Ar fi multe de spus despre mine dar ma voi opri doar asupra lucrurilor ce au legatura cu fotografia.
In primul rand de ce imagine foto si nu imagine video?
Pai daca ne luam dupa specialisti, o fotografie pastara in conditii normale si anume intr-un album, sub folia de plastic transparent pe care o stim cu totii, rezista ceva mai bine de 100 de ani. Intradevar ar fi interesant sa traim 100 de ani dupa ce ne casatorim dar………… nu se stie niciodata. Cam asta este unul din motivele pentru care am ales imaginea foto si, chiar daca versatilitatea lumii digitale este extraordinara, o bucata de hartie cu o imagine furata timpului intotdeauna imi va pune zambetul pe buze si imi va face sufletul sa tresara.
Dar mai presus de toate sunt un vanator de sentimente. Incerc de fiecare data chiar cu o oarecare obsesie, surprinderea momentelor de emotie pura, de trairi si situatii reale prin care trec subiectii fotografiilor mele. Este foarte greu sa faci lucrul asta pentru simplul fapt ca o secunda face diferenta intre a surprinde sau a rata momentul respectiv. Dar cum niciodata nu am ales calea usoara, de ce as face-o acum.
Voi fi intotdeauna un visator, voi cauta surprinderea emotiei pure, si a imaginii perefecte.
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Fotograf

 

Coperti - DVD

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one