Ar fi multe de spus despre mine dar ma voi opri doar asupra lucrurilor ce au legatura cu fotografia.
In primul rand de ce imagine foto si nu imagine video?
Pai daca ne luam dupa specialisti, o fotografie pastara in conditii normale si anume intr-un album, sub folia de plastic transparent pe care o stim cu totii, rezista ceva mai bine de 100 de ani. Intradevar ar fi interesant sa traim 100 de ani dupa ce ne casatorim dar………… nu se stie niciodata. Cam asta este unul din motivele pentru care am ales imaginea foto si, chiar daca versatilitatea lumii digitale este extraordinara, o bucata de hartie cu o imagine furata timpului intotdeauna imi va pune zambetul pe buze si imi va face sufletul sa tresara.
Dar mai presus de toate sunt un vanator de sentimente. Incerc de fiecare data chiar cu o oarecare obsesie, surprinderea momentelor de emotie pura, de trairi si situatii reale prin care trec subiectii fotografiilor mele. Este foarte greu sa faci lucrul asta pentru simplul fapt ca o secunda face diferenta intre a surprinde sau a rata momentul respectiv. Dar cum niciodata nu am ales calea usoara, de ce as face-o acum.
Voi fi intotdeauna un visator, voi cauta surprinderea emotiei pure, si a imaginii perefecte.
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Fotograf

 

FOTO Nunta

In sfarsit am avut timp sa ma ocup si de lucrul acesta. Pe orice site dedicat fotografiei avem posibilitatea de a viziona numai o selectie de fotografii ( cele mai reusite ) si nu am vazut pe cineva sa prezinte o lucrare de la cap la coada. - " PRIETENII STIU DE CE"

Hai sa fiu eu primul care o face si care isi asuma atat avantajele cat si dezavantajele unei asemenea ............ hai sa spunem dezvaluiri.

Nu voi intra in detalii de nici un fel pentru ca INTOTDEAUNA, IN ORICE DOMENIU ( chiar si in dragoste ), va exista CEVA, CINEVA - MAI BUN. Lucrurile sunt foarte simple pe lumea asta : - Stabileste clar ce iti DORESTI si, inainte de a CERE, gadeste-te ce poti OFERI .

Vizionare placuta !
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one